[2s.mk-friends] нснд белград 2013

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Wed Mar 20 23:20:20 UTC 2013


> стандардно „ништо нема да се случи“ во белград крај на месец април, од
> скопје веројатно ќе одиме неколку коли како и секогаш, ако има
> заинтересирани пишете тука и гласајте подолу.
>
> моментално дилемата е 21ри или 27ми април.


Конечниот датум е 27 април 2013

-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list