[2s.mk-friends] Редовна ротација на одговорности во 2с.мк и нов управен орган

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Mar 14 11:36:07 UTC 2013


Драги членови и пријатели на заеднициата на слободен софтвер,

На редовното годишно собрание на 2с.мк избравме нов управен орган на
организацијата.

Јованка Гулицоска - претседател,
Дамјан Георгиевски - потпретседател,
Миша Поповиќ - секретар,

Деталите ги имате овде:
http://slobodensoftver.org.mk/kontakt

Воедно ова е прв пат да имаме претседателка и е битен меѓник во
градењето на заедницата и
организацијата на слободен софтвер и слободна култура во Македонија.

Честитики на сите и успех во работата во наредниве две години.

Воедно нови членови на организацијата се Ана Ристеска и Гоце Митевски,
а долгогодишниот член Новица Наков премина во почесни членови
на организацијата.

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list