[2s.mk-friends] нснд белград 2013

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Mar 23 11:08:47 UTC 2013


2013/3/21 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>:
> Конечниот датум е 27 април 2013

Јас ќе одам на 24ти после работа накај 5-6 тргам. Се враќам недела 28ми.

Ако има заинтересирани за одење порано иам празна кола, можеме да
поделиме трошоци.

Имаше еден хостел кај што бевме минатата година, веднаш до главната
црква на 5 мин одење до хаклабот, мислам дека беше овој
http://www.greenstudiohostel.com/

Мене бар НСНД Белград ми е еден од најинтересните, препорачувам да не
се испушти. :)
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list