[2s.mk-friends] Редовна ротација на одговорности во 2с.мк и нов управен орган

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Mar 16 13:21:04 UTC 2013


2013/3/14 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
> Деталите ги имате овде:
> http://slobodensoftver.org.mk/kontakt

Еве го и записникот со програмата за 2013та.

http://slobodensoftver.org.mk/node/266

Ако има заинтересирани луѓе да се вклучат со идеи и предлози во некоја
од точките слободно нека пишат мејл.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list