[2s.mk-friends] Предавање на ФИНКИ за GSoC / 2013

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Thu Mar 21 18:44:30 UTC 2013


Браво, браво Андреј <3
Ако треба нешто пишувајте, кажувајте :))


2013/3/21 Gorjan Petrovski <mogi57 at gmail.com>

> Kudos за иницијативата!
>
>
> 2013/3/21 Boris Kuzmanov <boriskuzmanov2 at gmail.com>
>
>>  On 21.03.2013 15:59, Andrej T. wrote:
>>
>> Дечкеј,
>>
>>  Минатата година имаше предавање на ФИНКИ за GSoC, после кое дојдоа во
>> Хаклаб доста луѓе од кои некои останаа во заедницата - на пример јас.
>> Предлагам оваа година да го повториме целиот тој филм и да одржиме пак
>> предавање за Summer of Code како и за Слободен Софтвер.
>>
>>  За ова ќе треба да се договориме кој ќе збори, каде и кога.
>>
>>  Минатата година зборуваа Дамјан, Тамара, Драган и Горјан; оваа година
>> говорниците е најлогично да бидат студенти што работеа на последниот GSoC,
>> а не зборувале минатата година; тоа сме јас, Ана и Јованка. Освен нас,
>> некој ќе треба да зборува и за 2с.мк.
>>
>>  Згодно е предавањето да биде пак во некој амфитеатар, ама за просторија
>> ќе треба да се договориме со факултетот.
>>
>>  Кога? Откако ние ќе се договориме, ќе им пратиме мејл на ФИНКИ. Јас до
>> 1-ви можам било кога, а и после тоа сум океј само ќе треба да знам некој
>> ден однапред, да кажам на работа. Другите?
>>
>>  Ping Ана, Јованка. :-)
>>
>>
>> Чисто информативно:
>> Од 6 - 13.04 има колоквиумска, така да гледајте да биде или во текот на
>> следната недела или после колоквиумска, бидејќи ќе има многу помал одѕив.
>>
>> Поздрав
>>
>> --
>> Boris Kuzmanov
>> Author at IT.com.mk && WordPress Developer
>> [ LinkedIn <http://linkedin.com/in/bkuzmanov> · Twitter<https://twitter.com/kuzman0v>> Facebook <https://facebook.com/kuzman0v> · Kuzmanov.info<http://kuzmanov.info>]
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130321/94b53898/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list