[2s.mk-friends] Предавање на ФИНКИ за GSoC / 2013

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Fri Mar 22 11:42:41 UTC 2013


Не не нека има повеќе време да шириме по интернет. Четврток/петок?


2013/3/22 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>

> Сепак денес е петок, тешко дека ќе мојт да се организират до вторник.
> Ќе пишам јас сега меил, ако може да ни дадат некој термин  во текот на
> наредната недела.
> Штом добијам одговор ќе ви кажам.
>
> Јованка
>
>
> 2013/3/22 Ana Risteska <a.risteska at gmail.com>
>
>> Мислам дека вторник е добар термин. Во понеделник да се стават постери.
>>
>>
>> 2013/3/22 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>
>>
>>> Хелоу,
>>>
>>> ја можам да превземам договарање со ФИНКИ. Само да се договориме кога би
>>> ни одговарало на сите, за да знам од прилика што термин да побарам.
>>>
>>> Поздрав,
>>> Јованка
>>>
>>>
>>> 2013/3/21 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>
>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> 2013/3/21 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>
>>>>
>>>>> Минатата година имаше предавање на ФИНКИ за GSoC, после кое дојдоа во
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>  Чисто информативно:
>>>>>> Од 6 - 13.04 има колоквиумска, така да гледајте да биде или во текот
>>>>>> на
>>>>>> следната недела или после колоквиумска, бидејќи ќе има многу помал
>>>>>> одѕив.
>>>>>>
>>>>>
>>>>> во среда почнува GSOC процесот, така да после колоквиумска е многу
>>>>> касно.
>>>>>
>>>>> Прашањето е дали да го правиме пред или после дознавањето на проектите.
>>>>> Рачунајте и веднаш по тоа, средба во хаклаб или слично.
>>>>
>>>>
>>>> Кога може да се договори во ФИНКИ, зошто сепак не зависи само од нас. А
>>>> сеедно е дали е пред или после, најголемите како и да е се истите и ќе
>>>> учествуваат, а малите се менуваат.
>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> --
>>>>> дамјан
>>>>>
>>>>> ______________________________**_________________
>>>>> Ossm-members mailing list
>>>>> Ossm-members at lists.softver.**org.mk<Ossm-members at lists.softver.org.mk>
>>>>> https://lists.softver.org.mk/**listinfo/ossm-members<https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members>
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>> _______________________________________________
>>>> Ossm-members mailing list
>>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>>
>>>>
>>>
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>
>>>
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130322/b4e7566b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list