[2s.mk-friends] Предавање на ФИНКИ за GSoC / 2013

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Tue Mar 26 15:11:29 UTC 2013


Епа дечки добивме одговор. :)
Четврток во 12 часот во амфитеатар на технолошки.
Андреј: дали ќе правиш настани или да направи некој од нас?


Поздрав,
Јованка

2013/3/25 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>

>  On 03/25/2013 05:06 PM, Andrej T. wrote:
>
> 2013/3/25 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>
>
>> Хелоу,
>>
>> само што добив меил од професорот. Најверојатно предавањето ќе биде во
>> четврток. Но поточно ќе ми потврди утре.
>>
>> Поздрав,
>> Јованка
>>
>
> Закон. Сега со Горјан ќе идеме да ги лепиме општите плакати. Треба да ги
> направиме и испринаме и тие конкретно за евентот што ќе бидат. Вечер ќе
> направам и евент на Facebook и Google+.
>
>  Кажете ако имате други идеи каде да го промовираме настанот. :-)
>
>
> на твитер :)
>
> --
> vladan
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130326/bd1cea4d/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list