[2s.mk-friends] Предавање на ФИНКИ за GSoC / 2013

Dragan Sahpaski dragan.sahpaski at gmail.com
Wed Mar 27 20:08:39 UTC 2013


Да секако. Се гледаме утре.

Cheers,
Dragan Sahpaski


2013/3/27 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>

> Драган,
>
> супер би било ако може да дојдеш. Само онака на кратко да кажеш што и
> како. :)
> Да слушнат искуства од повеќе луѓе. :)
>
> Поздрав,
> Јованка
>
> 2013/3/27 Dragan Sahpaski <dragan.sahpaski at gmail.com>
>
>> ​​
>> M
>> ​o​жам јас ако ви треба уште еден човек. Тоа време и онака сум на
>> факултет.
>>
>> Cheers,
>> Dragan Sahpaski
>>
>>
>> 2013/3/27 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>
>>
>>> Ана има обврски и нема да стигне да збори на предавањето утре; има некој
>>> што може да дојде место неа? Уште некој човек од 2смк или од GSoC луѓето
>>> што збореа минатата година?
>>>
>>>
>>> --
>>> Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
>>>
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>
>>>
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130327/ec64590d/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list