[2s.mk-friends] Предавање на ФИНКИ за GSoC / 2013

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Wed Mar 27 22:26:07 UTC 2013


On 03/27/2013 09:08 PM, Dragan Sahpaski wrote:
> Да секако. Се гледаме утре.
>

Здраво Драган,
ако не се лажам лани збореше дека ќе се пријавиш на postgres. Ме 
интересира што се случи со тоа и би ти бил благодарен доколку споделиш 
некоја информација во случај да си се пријавил и да те примиле.
За жал нема да бидам во Скопје за настанов, па ако не ти е тешко пиши овде.

Поздрав,

-- 
vladan

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130327/f87db703/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list