[2s.mk-friends] maici 2012

Bojan Ilievski drakuwa at gmail.com
Fri May 10 13:16:34 UTC 2013


On 05/10/2013 03:14 PM, Georgi Stanojevski wrote:
>>> Која е твоја?
>> >
>> >Па би требало XL да е, уште од првата нарачка со новите дизајни, али ако
>> >нема таква, тогаш претпоставувам дека е L, бела.
> Не, твојата е кај мене дома шест месеци ја немаш земено. Не е бела,
> тегет е големината ваљда е L. Ќе ја оставам во Хаклаб некој ден во
> следниве шест месеци.:)
Хахахаха, договорено :D Се гледаме некој ден во следниве 6 месеци :D


More information about the Ossm-members mailing list