[2s.mk-friends] недела радио емисија

novica novica at on.net.mk
Wed May 22 21:15:35 UTC 2013


> @novica  А националниот идентитет на „инвеститорот“ нема никаква
> вредност?

Не сфаќам што сакаш да кажеш. ако сакаш да кажеш дека „националниот 
идентитет“ на човекот што вложува во своето образование има некакво 
значење - тогаш тоа не е валиден аргумент. Националниот идентитет е 
комплетно интимно прашање.

Ако сакаш да кажеш нешто друго - објасни.

--
ннвц


More information about the Ossm-members mailing list