[2s.mk-friends] GSoC 2013 Accepted Student Information потребни документи

Max Sarajlija maksimilijans at gmail.com
Tue May 28 12:38:46 UTC 2013


Здраво,

Ме примија на GSoC и сега треба да испратам два вида на документ. Едниот е
доказ дека моментално сум запишан на студии, курс или било какво друго
образование, а другиот е нешто во врска со данок.
За првото дали може да ја сликам студентската легитимација бидејќи има
година на издавање и на истекување (2015), а за второто дали треба да го
симнам и потпишам само тој .pdf документот
(ForeignCertificationForm2013.pdf)?
Повеќе информации има овде:
http://www.google-melange.com/gsoc/document/show/gsoc_program/google/gsoc2013/studentinfo

Поздрав,
Макс
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130528/69c06f3d/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list