[2s.mk-friends] GSoC 2013 Accepted Student Information потребни документи

Marko Doda marko at lugola.net
Tue May 28 13:02:21 UTC 2013


2013/5/28 Max Sarajlija <maksimilijans at gmail.com>

> За првото дали може да ја сликам студентската легитимација бидејќи има
> година на издавање и на истекување (2015),Мислам дека треба скоро извадена потврда за редовен студент пошто со тоа
што важи до 2015 не значи дека си студент до тогаш, може мал милион ствари
да се десат :D. Али нека пише за сигурно некој што праќал лани.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130528/ac4af58b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list