[2s.mk-friends] SuperFounders: Предавање за Customer Development и следниот митап

Aleksandar Tasev aleksandar.tasev at gmail.com
Mon Nov 18 18:21:53 UTC 2013


Здраво,

Како што најавивме минатата недела, во рамки на програмата 
SuperFounders, утре го имаме предавањето за "Customer Development" на 
Андреас <https://twitter.com/andreasklinger> преку google hangout 
директно од Сан Франциско. По предавањето имате можност да поставувате 
прашања.

За оние што не го познаваат, Андреас е познат експерт за стартапи, 
футурист, продукт девелопер. Еве малку повеќе податоци за предавачот:

  * http://klinger.io/
  * http://klinger.io/post/39650373908/why-the-future-needs-a-brandname
  * http://www.slideshare.net/andreasklinger


Учесниците во програмата треба да дојдат во 17:15 за да го прегледаме 
напредокот на проектите, а од 18:00 почнуваме со Андреас.

Следниот митап се преместува наместо среда за утре од 19:00 и е отворен 
за сите. Ќе го искористиме за дружење и кратка презентација за Startup 
Metrics. Сметам дека вреди да се отвори темата и пред поширока публика, 
бидејќи содржи суштински параметри кои ни помагаат да го следиме 
продуктот низ различните фази. Имавме во Тирана панел на темава, и сакам 
да споделам некои идеи што беа кажани.

Плус ќе споделиме новости после BkVF Tirana, AllWebМК и друго.


Поздрав,
Александар
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20131118/6a6914b0/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list