[2s.mk-friends] Покана за третиот сартап митап

Aleksandar Tasev aleksandar.tasev at gmail.com
Tue Oct 15 15:05:50 UTC 2013


Ставен е DISQUS. Oтворена е сезоната за коментирање на Superfounders 
блогот, па повелете со сите идеи и сугестии.

Поздрав
А

On 10/15/2013 03:32 PM, novica wrote:
> Здраво,
>
>
>> Се надевам ќе се видиме и заедно ќе имаме супер интересен митап.
> Пробав да ви ја оставам идејава во коментар на сајтот, ама изгледа
> формата не работи?
>
> Како и да е: http://novica.duoscindo.net/node/756 за малку општествен
> ангажман околу стартапите.
>
>
>
>More information about the Ossm-members mailing list