[2s.mk-friends] Радио емисија на 103

novica novica at on.net.mk
Fri Oct 11 17:20:47 UTC 2013


On 11.10.2013 16:08, Damjan Georgievski wrote:

> Викендов не е битен пошто ќе има 15 години PMG Recordings weekend
> целодневка. Али до понеделник сакам да им одговорам.

Јас сум да им се заблагодариме и да го вратиме терминот. Немаме доволно
луѓе (и теми) за редовна емисија. Познаваме луѓе во 103ка за ад-хок
гостувања  ако се потребни.-- 
ннвц


More information about the Ossm-members mailing list