[2s.mk-friends] Радио емисија на 103

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Fri Oct 18 18:37:20 UTC 2013


On 11.10.2013 19:20, novica wrote:
> On 11.10.2013 16:08, Damjan Georgievski wrote:
>
>> Викендов не е битен пошто ќе има 15 години PMG Recordings weekend
>> целодневка. Али до понеделник сакам да им одговорам.
>
> Јас сум да им се заблагодариме и да го вратиме терминот. Немаме доволно
> луѓе (и теми) за редовна емисија. Познаваме луѓе во 103ка за ад-хок
> гостувања  ако се потребни.

coming to a sad realisation - cancel or allow

ок тогаш. а ќе правиме последна одјавна емисија во недела?


-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list