[2s.mk-friends] Покана за третиот сартап митап

novica novica at on.net.mk
Tue Oct 15 14:35:27 UTC 2013


> Инаку добра ти е идејата за документирање на неуспесите на стартапите.
> Важно е да се докуменираат од аспект на учење од нив и од аспект да се
> смени трагичната културна перцепција на неуспехот во Македонија.


Ако е прифатливо можеби треба да зборувате меѓу вас дали би дозволиле
нешто вакво да се прави со луѓето што ќе учествуваат во програмата. Дали
учесниците да се согласат однапред. И дали да се водат тие интервјуа во
стартап центарот.

За жал во среда ќе бидам во хаклаб, има во истото време планиран
настано, но ако успеете да поразговарате за ова и ако е прифатливо, те
молам пиши назад овде.

-- 
ннвц


More information about the Ossm-members mailing list