[2s.mk-friends] Замена за дежурство за денес - четврток 17.10.2013

Visar Zejnullahu visar.zejnullahu at gmail.com
Thu Oct 17 12:10:22 UTC 2013


Здраво,

Дали некој може да ме замени денес за дежурен и да го отвори хаклабот во
редовниот термин? Јас неколку дена сум болен и не сум во можност да излезам
од дома.

Поздрав,
Висар
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20131017/a35b49cf/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list