[2s.mk-friends] Сподели Кинo - All Watched Over By Machines Of Loving Grace

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Thu Oct 17 20:42:23 UTC 2013


>     Ама така информацијата ќе биде видлива само од денес за утре, а
>     целта треба да е сите информации да се што подолго објаеени и
>     видливи. Концептот на блогот со само една статија не чини. Има и
>     баг, од-објавената статија уште се прикажува како линк во блокот десно.
>
>
> Може да се направи уште едно блокче „Следно во хаклабот“, каде ќе стојат
> програмираните статии (ама да може да се отвораат)

не знам тоа како би се направило на blogspot


-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list