[2s.mk-friends] Social Freelancing во Хаклаб

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Sat Oct 19 18:26:19 UTC 2013


2013/10/19 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>:

> Последниве месеци подработував на интернет и почнувам да сфаќам кои се
> предностите и мааните на ваквото работење. Можеби главната маана е
> недостигањето на социјалниот момент што работењето во фирма го нуди.

Јас не само што немам проблем со ова туку викам Go for it.

--
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list