[2s.mk-friends] 30C3 ајмо народе

Zlatko Trajcheski zlatra at gmail.com
Tue Oct 22 14:59:09 UTC 2013


2013/10/22 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
> Да букирам?
>

И јас сум кандидат - зошто не преку Ајндховен, па после со Уфо? Вечер
доаѓате во хаклаб? Ајде вечер да се договориме.

Поздрав,
Златко


More information about the Ossm-members mailing list