[2s.mk-friends] 30C3 ајмо народе

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Tue Oct 22 15:03:45 UTC 2013


On вто, 22 окт 2013 16:59:09 CEST, Zlatko Trajcheski wrote:
> 2013/10/22 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
>> Да букирам?
>>
>
> И јас сум кандидат - зошто не преку Ајндховен, па после со Уфо? Вечер
> доаѓате во хаклаб? Ајде вечер да се договориме.

помалку опции има за летовите
пишав претходно и  го има цитираниот мејл горе Ծ_Ծ


>>
>> Wizzair Скопје - Ајндховен има само на 23ми и на 27ми
>>
>>
>> Шо правиме!??!
>
> Wizzair
> Скопје - Дортмунд има на 24ти, и за назад на 31ви (во 8 сабајле)
> за 2x 3.099,00 MKD--
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list