[2s.mk-friends] spam problem [беше: Social Freelancing во Хаклаб]

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Tue Oct 22 20:03:41 UTC 2013


On 19.10.2013 22:45, Georgi Stanojevski wrote:
>> 1. Сите што сте на gmail направете search критериум 2s.mk-friends
>> in:spam и тргнете ги од спам.
>>
>> 4. Да видиме што од овие работи може да ги направиме а не сме ги
>> направиле: http://support.google.com/mail/bin/answer.py?hl=en&answer=188131
>
> Ажурирав spf записот(*). Ај некој нека одговори за да видам дали е ок.
> Моиве мејлови во Inbox не одат преку lists, gmail одма ми ги покажува.

се чини дека сега веќе gmail не одбива пораки, што значи дека оваа 
порака сите ќе ја добијат.

Така да, проверете ја архивата пошто сигурно сте пропуштиле:

https://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/2013-October/thread.html


-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list