[2s.mk-friends] Social Freelancing во Хаклаб

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Fri Oct 25 15:14:33 UTC 2013


>> Тоа што ти сега го предлагаш во суштина е coworking space за кој што
>> нема да се плаќа. Тоа е нонсенс.
> се слагам со ова у принцип.

Да, ова држи вода. Ако се покаже дека има интерес за иницијативата, треба
заинтересираните барем да ги покријат трошоците што ги направиле, за тоа се
слагам.

Од понеделник планирам да доаѓам преку ден по неколку саати преку ден, ќе
им спомнам на неколку другари да ми прават друштво. Ковач исто спомна дека
би дошол, Дамјан не се изјасни. Ќе видиме дали воопшто има заинтересирани
луѓе за концептот, па ако има - ќе мислиме понатака што и ќе се договараме
на состаноци.

-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20131025/c8312985/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list