[2s.mk-friends] статистика во хаклаб

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Mon Oct 28 13:19:28 UTC 2013


ова да се прави. Бидејќи се приближува сезона со греење, можеби не е лошо
ова да се прави како паралелен програм во „зафатен“ ден... да речеме
четврток или сабота.

или понеделник? :)

М.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20131028/b568e9d2/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list