[2s.mk-friends] статистика во хаклаб

Visar Zejnullahu visar.zejnullahu at gmail.com
Tue Oct 29 22:34:48 UTC 2013


Јас сум за понеделник или четврток. Во краен случај и сабота :)

Visar Zejnullahu


2013/10/28 Misha Popovikj <popmisa at gmail.com>

> ова да се прави. Бидејќи се приближува сезона со греење, можеби не е лошо
> ова да се прави како паралелен програм во „зафатен“ ден... да речеме
> четврток или сабота.
>
> или понеделник? :)
>
> М.
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20131029/595ccabd/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list