[2s.mk-friends] сметка за струја август/септември од хаклаб

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Mon Oct 28 23:52:41 UTC 2013


колку гледам во евиденција не ни е платена сметка за струја за хаклаб од 
август/септември… најверојатно сметкава стигнала кога не сум бил во 
Скопје или нередовно сум одел во хаклаб.

Претпоставувам сметката стигнала негде околу 25ти септември. Утре ќе 
проверам да не е во фиока. А ако некој во меѓувреме ја земал и ја платил 
нека каже да евидентирам.


-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list