[2s.mk-friends] The Veritas Forum: „Формули и равенки: Верата како една непозната за математичарот од Оксфорд“

Denis Aleksandrov denal05 at gmail.com
Thu Oct 31 15:42:43 UTC 2013


Здраво,

Ве поканувам на предавањето на The Veritas Forum: „Формули и равенки:
Верата како една непозната за математичарот од Оксфорд“ кој ќе се одржи на
1 Ноември од 19 часот во кино Фросина во МКЦ. Главен говорник е д-р Џон
Ленокс, професор по математика на Универзитетот во Оксфорд. Настанот е
организиран од Балканскиот институт за вера и култура, во соработа со
Студентската евангелска асоцијација на Македонија „Exodus“. The Veritas
Forum е од отворен карактер.

Оригиналниот настан на Facebook:
https://www.facebook.com/events/153865631491085/

Настанот на Google+:
https://plus.google.com/events/ctutucc3o2368t9t0im3qlroohk

Поздрав,
Денис
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20131031/158daf3a/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list