[2s.mk-friends] The Veritas Forum: „Формули и равенки: Верата како една непозната за математичарот од Оксфорд“

linuxmk linuxmk at gmail.com
Thu Oct 31 18:30:09 UTC 2013


Sto e so spamov??? ne e religiska lista ova!!!


2013/10/31 Denis Aleksandrov <denal05 at gmail.com>

> Здраво,
>
> Ве поканувам на предавањето на The Veritas Forum: „Формули и равенки:
> Верата како една непозната за математичарот од Оксфорд“ кој ќе се одржи на
> 1 Ноември од 19 часот во кино Фросина во МКЦ. Главен говорник е д-р Џон
> Ленокс, професор по математика на Универзитетот во Оксфорд. Настанот е
> организиран од Балканскиот институт за вера и култура, во соработа со
> Студентската евангелска асоцијација на Македонија „Exodus“. The Veritas
> Forum е од отворен карактер.
>
> Оригиналниот настан на Facebook:
> https://www.facebook.com/events/153865631491085/
>
> Настанот на Google+:
> https://plus.google.com/events/ctutucc3o2368t9t0im3qlroohk
>
> Поздрав,
> Денис
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20131031/b2d1fa0b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list