[2s.mk-friends] The Veritas Forum: „Формули и равенки: Верата како една непозната за математичарот од Оксфорд“

Denis Aleksandrov denal05 at gmail.com
Thu Oct 31 18:38:34 UTC 2013


2013/10/31 linuxmk <linuxmk at gmail.com>

> Sto e so spamov??? ne e religiska lista ova!!!
>

Здраво,

Извини ако сметаш дека ви праќам спам. Јас сум пријател на неколкумина од
КИКА и едноставно сакав да ве известам за настан кој мислам дека би ви бил
интересен. Јас користам слободен софтвер долги години и уживам во таа
слобода, па се надевав дека моите колеги хакери ќе знаат што значи free as
in free speech. Не сакам никого да навредувам, но сакам сите да ја уживаме
истата слобода.

Со почит,
Денис
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20131031/d02b48a4/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list