[2s.mk-friends] The Veritas Forum: „Формули и равенки: Верата како една непозната за математичарот од Оксфорд“

Petar Velkovski pvelkovski at gmail.com
Thu Oct 31 19:07:30 UTC 2013


Праќање на спам пораки не спаѓа под free speech, ама честито за обидот.
Бидејќи си пријател со неколкумина од КИКА, би те замолил во иднинина
поканите да им ги испраќаш на нивните приватни мејл адреси.

Поздрав,
Петар 

On 10/31/2013 07:38 PM, Denis Aleksandrov wrote:
> 2013/10/31 linuxmk <linuxmk at gmail.com <mailto:linuxmk at gmail.com>>
>
>     Sto e so spamov??? ne e religiska lista ova!!!
>
>
> Здраво,
>
> Извини ако сметаш дека ви праќам спам. Јас сум пријател на неколкумина
> од КИКА и едноставно сакав да ве известам за настан кој мислам дека би
> ви бил интересен. Јас користам слободен софтвер долги години и уживам
> во таа слобода, па се надевав дека моите колеги хакери ќе знаат што
> значи free as in free speech. Не сакам никого да навредувам, но сакам
> сите да ја уживаме истата слобода.
>
> Со почит,
> Денис
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20131031/41e38fac/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list