[2s.mk-friends] Indie Beer Community - Ludum Dare Event

Damjan Georgievski gdamjan at gmail.com
Tue Apr 22 13:33:14 UTC 2014


> Овој викенд (26-28) април ќе се одржува ludum dare, онлајн натпревар за
> развој на инди игри каде што на крајот се прикачува и целиот source code и е
> достапен јавно да се прегледува.
> (Повеќе инфо за настанот овде: http://www.ludumdare.com/compo/rules/ )
>
> Исто така ке бидат организирани и real world собири
> (http://www.ludumdare.com/compo/2014/02/17/real-world-ludum-dare-29-gatherings/)
> па размислувавме дали е можно да се организира ваков собир и во хаклабот?

што се однесува до мене може во хаклаб - ако никој нема против.

што точно ќе ви треба од хаклабот?
ваљда си бил во хаклаб и знаеш кои му се капацитетите


-- 
damjan


More information about the Ossm-members mailing list