[2s.mk-friends] potsetnik clenarina januari 2014

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Mon Feb 24 11:59:08 UTC 2014


Да. 2с.мк нема капацитет да регистрира проект од јавен интерес во
министерство за правда.


2014-02-24 10:09 GMT+01:00 Mite Mitreski <mitemitreski at gmail.com>:

> Мислам дека еднаш го дискутиравме ова.
>  Проблемот беше(најверојатно уште е) што е тешко да се доби таков статус и
> само неколку институции во МК го имаат тоа.
>
> Cheers,
>
> Mite Mitreski
>
>
> Java User Group Macedonia (JUGMK)
> http://jug.mk | +38975236045 | http://blog.mitemitreski.com/
>
>
> 2014-02-23 22:43 GMT+01:00 Dalibor Nasevic <dalibor.nasevic at gmail.com>:
>
>  Здраво,
>>
>> Дали има некој правник што може да се распраша дали може Хаклаб КИКА да
>> добие потврда за донациите да можат да се пријават како даночно
>> ослободување во Годишна Даночна Пријава (ГДП)?
>>
>> Колона 19 од ГДП вика дека даночното ослободување по основ на донации е
>> до 24.000 ден, а колку што имам инфо, тоа одобрение треба да се добие од
>> министерство за правда.
>>
>> Поздрав,
>>
>> Далибор
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>


-- 
Misha Popovikj
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20140224/e0405fe6/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list