[2s.mk-friends] potsetnik clenarina januari 2014

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Mon Feb 24 13:01:15 UTC 2014


2014-02-23 22:43 GMT+01:00 Dalibor Nasevic <dalibor.nasevic at gmail.com>:
> Здраво,
>
> Дали има некој правник што може да се распраша дали може Хаклаб КИКА да
> добие потврда за донациите да можат да се пријават како даночно
> ослободување во Годишна Даночна Пријава (ГДП)?
>
> Колона 19 од ГДП вика дека даночното ослободување по основ на донации е
> до 24.000 ден, а колку што имам инфо, тоа одобрение треба да се добие од
> министерство за правда.

Пробај контактирај ги info at doniraj.org.mk можеби тие знаат и може да помогнат.

--
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list