[2s.mk-friends] не го расипувајте blog.spodeli.org

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Sun Jan 19 22:41:41 UTC 2014


On 18.01.2014 05:47, Vladan Popovic wrote:
> Љубов,
>

Мислам дека она што Глиша се обидуваше да го истакне е дека сегашниот 
темплејт е полош од белиот-функционален темплејт. Се сложувам со тоа.

Јас би сакал да се врати старио бел темплејт затоа што работеше. Ова ми 
е многу грдо што сега стои

ktnxbai :*

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information 
Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal 
Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.


More information about the Ossm-members mailing list