[2s.mk-friends] не го расипувајте blog.spodeli.org

Dalibor Nasevic dalibor.nasevic at gmail.com
Sun Jan 19 23:11:13 UTC 2014


On 19/01/2014 23:41, Aleks wrote:
> Мислам дека она што Глиша се обидуваше да го истакне е дека сегашниот
> темплејт е полош од белиот-функционален темплејт. Се сложувам со тоа.

И јас се сложувам, белиот темплејт изгледаше многу подобро од овој.

д


More information about the Ossm-members mailing list