[2s.mk-friends] Соработка со Нова Македонија

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Wed Jan 22 01:36:11 UTC 2014


> Односно да продуцирате содржини, а ние да ви овозможиме да си ги
> промовирате своите активности, работа, идеи на нашите страници.
>

Што знам, океј е идејата, освен ако не очекуваат којзнае какво темпо на
статии. Ако е once in a while, супер е да имаме некој медиум кај што ќе
може да пишуваме.

-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20140122/52420ac4/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list