[2s.mk-friends] Проекција на Revolution OS на Филозовски и дискусија

Damjan Georgievski gdamjan at gmail.com
Tue Mar 25 09:48:05 UTC 2014


2014-03-24 23:57 GMT+01:00 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>:
>
> Здраво,
>
> Отворен Куфер се група која се занимава со најразлични теми кои ги засегаат младите (и општеството). Најчесто прават проекции и дискусии.
>
> Овој пат решиле да прават настан за слободен софтвер.
>
> Од настанот на Фб:
> https://www.facebook.com/events/663513170353247/?notif_t=plan_user_invited

За тие што не кликаат на Facebook... настанот ќе се случи во:
Петок, 28 март, 17:05
ФЗФ, Електронска лабораторија (ФЗФ е филозофски)-- 
damjan


More information about the Ossm-members mailing list