[2s.mk-friends] NSND Охрид/Струга?

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Fri May 9 14:08:53 UTC 2014


Јас сум за Црвен Крст повеќе


2014-05-09 14:17 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>:

> А да, собите и во Црвен Крст се двокреветни и трикреветни. Еве некое
> линкче. http://www.skopje-redcross.org.mk/czer_struga.htm
>
>
>
>
> 2014-05-09 14:16 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>
> :
>
> Хотел Галеб: (каде што бевме лани), цената е иста како лани, 800 ден.
>>
>> Црвен Крст:  цената со доручек е 960 ден. Имаат две сали, едната собира
>> 30, другата 80 души. Затоа што најверојатно нема да има никој, двете ќе ни
>> се достапни.
>>
>> За ЕвроХотел чекам да ми се јавет.
>>
>> Ова е за викендот 5,6,7 јуни.
>>
>> Ајде мислења, за да знам кај да се јавам. :)
>>
>>
>> 2014-05-05 15:48 GMT+02:00 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
>>
>> 2014-05-05 14:24 GMT+02:00 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>:
>>> > ај ќе pišam сеа. :-))
>>>
>>> Па не си пишал, а 1 саат помина. Колку време трае тоа сеа?
>>>
>>> pišaј odma ;-)
>>>
>>>
>>> --
>>> Igor
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>
>>
>>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20140509/b1b05258/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list