[2s.mk-friends] NSND Охрид/Струга?

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Fri May 9 14:25:29 UTC 2014


И ја сум повеќе за да смениме


2014-05-09 16:08 GMT+02:00 Ana Risteska <a.risteska at gmail.com>:

> Јас сум за Црвен Крст повеќе
>
>
> 2014-05-09 14:17 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>
> :
>
> А да, собите и во Црвен Крст се двокреветни и трикреветни. Еве некое
>> линкче. http://www.skopje-redcross.org.mk/czer_struga.htm
>>
>>
>>
>>
>> 2014-05-09 14:16 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com
>> >:
>>
>> Хотел Галеб: (каде што бевме лани), цената е иста како лани, 800 ден.
>>>
>>> Црвен Крст:  цената со доручек е 960 ден. Имаат две сали, едната собира
>>> 30, другата 80 души. Затоа што најверојатно нема да има никој, двете ќе ни
>>> се достапни.
>>>
>>> За ЕвроХотел чекам да ми се јавет.
>>>
>>> Ова е за викендот 5,6,7 јуни.
>>>
>>> Ајде мислења, за да знам кај да се јавам. :)
>>>
>>>
>>> 2014-05-05 15:48 GMT+02:00 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>
>>> :
>>>
>>> 2014-05-05 14:24 GMT+02:00 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>:
>>>> > ај ќе pišam сеа. :-))
>>>>
>>>> Па не си пишал, а 1 саат помина. Колку време трае тоа сеа?
>>>>
>>>> pišaј odma ;-)
>>>>
>>>>
>>>> --
>>>> Igor
>>>> _______________________________________________
>>>> Ossm-members mailing list
>>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>>
>>>
>>>
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>


-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20140509/df4979b1/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list