[2s.mk-friends] хаклаб, пари и недоверба

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Fri Nov 14 23:58:44 UTC 2014


Се сложувам со ставовите на Новица.

Предлагам утре на закажаниот настан за собирање на финансии да се продискутира и на оваа тема, да ги видиме 
ставовите на сите други, затоа ги замолувам луѓето кои учествуваат/сакаат да учествуваат во КИКА да дојдат утре.

On 15.11.2014 00:20, novica wrote:
 > Ако тоа не се случи, мојот предлог е 2с.мк (организацијата што го има
 > договорот за закуп и се грижи за сите заебанции) е закупот на просторот
 > да се откаже заклучно со 31.12.2014.
 >
 > *Просто: НЕ можеме да имаме заеднички простор ако не постои заедница.*
 >

Жалосно но точно.

Се надевам дека целава ситуација ќе се разреши на добар начин.

Позз4е


-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, 
Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.


More information about the Ossm-members mailing list