[2s.mk-friends] хаклаб, пари и недоверба

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Sun Nov 16 20:40:50 UTC 2014


> И уште нешто... административните задачи поврзани со одржувањето на
> хаклабот да паднат на товар на заедницата. Тоа значи да си собира и
> води евиденција и да ја доставува до 2с.мк, писмата што стигаат
> редовно да го известува сопственикот и слично. Тоа е мојот предлог.

А кои се тие писма што нон-стоп ги збориш што му стигаат на сопственикот?

Зашто му стигаат на оваа адреса кога не живее таму?

Зашто било кој да е одговорен за писма за сопственикот?

--
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list