[2s.mk-friends] Работилница и предавања на слободната зона во технички факултети

Благоја Стојкоски blagoja.stojkoski at gmail.com
Fri Feb 13 14:45:27 UTC 2015


Колку што се сеќавам, треба да има проектор, но треба да се бараат
далечински управувачи од чуварите. Интернет мислам и дека воопшто нема.
Тепко идеше логирањето на мрежата на електро последен пат кога бев таму.

Поздрав,
Благоја

2015-02-13 15:22 GMT+01:00 Damjan Velickovski <damjan.velickovski at gmail.com>
:

> Здраво дечки,
>
> знам дека знаете што се дешава со окупациите, па само ќе ве известам околу
> моменталната ситуација.
>
> Поради тоа што мислам дека е протребно да се работи на практични работи и
> да се создаваат ад-хок работни групи кои би работеле на она што сакаат во
> моментот, успеав да издејствувам да се обезбеди посебна просторија во која
> ова може да се одвива непречено.
>
> Сакам да ве поканам сите кои сакате да не поддржите и сакате да работиме
> нешто слободно да дојдете. Давајте предлози што се како може да се
> организира и мислам дека сите заедно може да најдеме интересни идеи за
> работа. Бројот на собата кажаа дека е 110, но мислам дека не се баш сигурни
> така да ќе ве известам за локацијата накнадно. Во секој случај ќе ставиме
> натпис за да се пронајде полесно.
>
> Во поглед на класични предавања, јас мислам дека е во ред да се оддржуваат
> во таа просторија доколку се согласат сите. Андреј вчера ми спомна дека е
> договорен нешто за во Недела, но овде не ми кажаа ништо за тоа (можеби не
> знаат сите). Имаме на располагање и цел амфитеатар ама ќе треба да
> контактираме со луѓе кои што се грижат за ова.
>
>
> ПС
> Наводно Интернетот во просторијата е слаб и никој не е сигурен дали има
> прожектор. Исто и за ова ќе ве известам покасно.
>
> Поздрав
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20150213/43f6c1d4/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list