[2s.mk-friends] НСНД Струга

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Mon Jun 1 08:00:12 UTC 2015


Значи НСНД Струга викендот од 12ти до 14ти

Други информации ќе има во текот на неделава. Потребен ми е број на луѓе на
кои им треба смештај за да средам со место за спиење. Би било добро во
текот на денов да знам некоја бројка.2015-06-01 7:50 GMT+00:00 Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>:

> > Кој планира да доаѓа и на кого ќе му треба смештај, да можам да
> доорганизирам смештај и место.
>
> Пишете целосни информации на листава, за луѓето што не ја следат таа на
> НСНД.
>
> Поздрав,
> Гоце
>
> --
>
> Goce Mitevski
> Independent Graphic and Web Designer
>
>http://www.nicer2.com/
>http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>
>
> I'm on Twitter: @GoceMitevski
>
>
> 2015-06-01 9:17 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>:
> > Кој планира да доаѓа и на кого ќе му треба смештај, да можам да
> > доорганизирам смештај и место.
> >
> >
> >
> >
> >
> > 2015-05-12 9:55 GMT+00:00 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com
> >:
> >>
> >> Хелоу,
> >>
> >> мислам дека малце касниме со ова.
> >> Да се договориме кој датум ни одговара за да можеме да пишеме на листата
> >> на НСНД.
> >> Првиот или вториот викенд од јуни?
> >>
> >> Поздрав,
> >> Јованка
> >
> >
> >
> > _______________________________________________
> > Ossm-members mailing list
> > Ossm-members at lists.softver.org.mk
> > https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
> >
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20150601/6f1c244e/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list