[2s.mk-friends] НСНД Струга

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Mon Jun 1 12:44:06 UTC 2015


Јас во недела од сабајле ќе дојдам, смештај не ми треба.

2015-06-01 10:00 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>:

> Значи НСНД Струга викендот од 12ти до 14ти
>
> Други информации ќе има во текот на неделава. Потребен ми е број на луѓе
> на кои им треба смештај за да средам со место за спиење. Би било добро во
> текот на денов да знам некоја бројка.
>
>
>
> 2015-06-01 7:50 GMT+00:00 Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>:
>
>> > Кој планира да доаѓа и на кого ќе му треба смештај, да можам да
>> доорганизирам смештај и место.
>>
>> Пишете целосни информации на листава, за луѓето што не ја следат таа на
>> НСНД.
>>
>> Поздрав,
>> Гоце
>>
>> --
>>
>> Goce Mitevski
>> Independent Graphic and Web Designer
>>
>>http://www.nicer2.com/
>>http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>>
>>
>> I'm on Twitter: @GoceMitevski
>>
>>
>> 2015-06-01 9:17 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com
>> >:
>> > Кој планира да доаѓа и на кого ќе му треба смештај, да можам да
>> > доорганизирам смештај и место.
>> >
>> >
>> >
>> >
>> >
>> > 2015-05-12 9:55 GMT+00:00 Jovanka Gulicoska <
>> jovanka.gulicoska at gmail.com>:
>> >>
>> >> Хелоу,
>> >>
>> >> мислам дека малце касниме со ова.
>> >> Да се договориме кој датум ни одговара за да можеме да пишеме на
>> листата
>> >> на НСНД.
>> >> Првиот или вториот викенд од јуни?
>> >>
>> >> Поздрав,
>> >> Јованка
>> >
>> >
>> >
>> > _______________________________________________
>> > Ossm-members mailing list
>> > Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> > https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>> >
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20150601/429a577a/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list