[2s.mk-friends] НСНД Струга

Visar Zejnullahu visar.zejnullahu at gmail.com
Sat Jun 6 15:10:47 UTC 2015


+4
On Jun 1, 2015 2:44 PM, "Ana Risteska" <a.risteska at gmail.com> wrote:

> Јас во недела од сабајле ќе дојдам, смештај не ми треба.
>
> 2015-06-01 10:00 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>
> :
>
>> Значи НСНД Струга викендот од 12ти до 14ти
>>
>> Други информации ќе има во текот на неделава. Потребен ми е број на луѓе
>> на кои им треба смештај за да средам со место за спиење. Би било добро во
>> текот на денов да знам некоја бројка.
>>
>>
>>
>> 2015-06-01 7:50 GMT+00:00 Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>:
>>
>>> > Кој планира да доаѓа и на кого ќе му треба смештај, да можам да
>>> доорганизирам смештај и место.
>>>
>>> Пишете целосни информации на листава, за луѓето што не ја следат таа на
>>> НСНД.
>>>
>>> Поздрав,
>>> Гоце
>>>
>>> --
>>>
>>> Goce Mitevski
>>> Independent Graphic and Web Designer
>>>
>>>http://www.nicer2.com/
>>>http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>>>
>>>
>>> I'm on Twitter: @GoceMitevski
>>>
>>>
>>> 2015-06-01 9:17 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com
>>> >:
>>> > Кој планира да доаѓа и на кого ќе му треба смештај, да можам да
>>> > доорганизирам смештај и место.
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> >
>>> > 2015-05-12 9:55 GMT+00:00 Jovanka Gulicoska <
>>> jovanka.gulicoska at gmail.com>:
>>> >>
>>> >> Хелоу,
>>> >>
>>> >> мислам дека малце касниме со ова.
>>> >> Да се договориме кој датум ни одговара за да можеме да пишеме на
>>> листата
>>> >> на НСНД.
>>> >> Првиот или вториот викенд од јуни?
>>> >>
>>> >> Поздрав,
>>> >> Јованка
>>> >
>>> >
>>> >
>>> > _______________________________________________
>>> > Ossm-members mailing list
>>> > Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> > https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>> >
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>
>>
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20150606/dab5239e/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list