[2s.mk-friends] НСНД Струга

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Mon Jun 8 11:38:48 UTC 2015


Смештајот ќе е во близина на женска плажа.
Има апартмани за 4ца и за 2ца.
Цената на тие за 4ца е 1800, а за 2ца е 1200 ден.

Ќе пратам мапа до после.

Поздрав,
Јованка


2015-06-06 15:10 GMT+00:00 Visar Zejnullahu <visar.zejnullahu at gmail.com>:

> +4
> On Jun 1, 2015 2:44 PM, "Ana Risteska" <a.risteska at gmail.com> wrote:
>
>> Јас во недела од сабајле ќе дојдам, смештај не ми треба.
>>
>> 2015-06-01 10:00 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com
>> >:
>>
>>> Значи НСНД Струга викендот од 12ти до 14ти
>>>
>>> Други информации ќе има во текот на неделава. Потребен ми е број на луѓе
>>> на кои им треба смештај за да средам со место за спиење. Би било добро во
>>> текот на денов да знам некоја бројка.
>>>
>>>
>>>
>>> 2015-06-01 7:50 GMT+00:00 Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>:
>>>
>>>> > Кој планира да доаѓа и на кого ќе му треба смештај, да можам да
>>>> доорганизирам смештај и место.
>>>>
>>>> Пишете целосни информации на листава, за луѓето што не ја следат таа на
>>>> НСНД.
>>>>
>>>> Поздрав,
>>>> Гоце
>>>>
>>>> --
>>>>
>>>> Goce Mitevski
>>>> Independent Graphic and Web Designer
>>>>
>>>>http://www.nicer2.com/
>>>>http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>>>>
>>>>
>>>> I'm on Twitter: @GoceMitevski
>>>>
>>>>
>>>> 2015-06-01 9:17 GMT+02:00 Jovanka Gulicoska <
>>>> jovanka.gulicoska at gmail.com>:
>>>> > Кој планира да доаѓа и на кого ќе му треба смештај, да можам да
>>>> > доорганизирам смештај и место.
>>>> >
>>>> >
>>>> >
>>>> >
>>>> >
>>>> > 2015-05-12 9:55 GMT+00:00 Jovanka Gulicoska <
>>>> jovanka.gulicoska at gmail.com>:
>>>> >>
>>>> >> Хелоу,
>>>> >>
>>>> >> мислам дека малце касниме со ова.
>>>> >> Да се договориме кој датум ни одговара за да можеме да пишеме на
>>>> листата
>>>> >> на НСНД.
>>>> >> Првиот или вториот викенд од јуни?
>>>> >>
>>>> >> Поздрав,
>>>> >> Јованка
>>>> >
>>>> >
>>>> >
>>>> > _______________________________________________
>>>> > Ossm-members mailing list
>>>> > Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>>> > https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>> >
>>>> _______________________________________________
>>>> Ossm-members mailing list
>>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>>
>>>
>>>
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>
>>>
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20150608/cb27b5e9/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list