[2s.mk-friends] WikiFem 2015

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Tue Mar 3 13:20:53 UTC 2015


Здраво,

минатата година организиравме со "Бори се женски" внесување на статии на
Википедија за значајни жени и
хаклаб ни помогна за инфраструктура  (Интернет (WiMax)), зашто во МКЦ кај
што (ќе) се одржува настанов немаше.

Дали може и оваа година, тоа веројатно би било 8. март, недела, пак да
добиеме поддршка, зашто пак би правеле
некаква Википедија/Интернет акција. Веројатно ќе трае 3-4 саата.

Ај пишете што викате (може и на мене директно) и фала многу однапред!

Поздрав,
Ана
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20150303/007fedc1/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list