[2s.mk-friends] ccc авионски карти

Arangel Angov arangel.angov at gmail.com
Sat Mar 7 14:47:56 UTC 2015


рано али еве го нека трепка, гулиц сеа провери и има карти:

Скопје - Хамбург - Скопје со визер... сеа за сеа се испод 100 еур за
повратна (со мал куфер, ако имате картица за попуст). инаку би требало да е
околу 100 еур.

глеавме 23ти дек. со 3ти јан.

има и 27ми дек од сабајле.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20150307/07837c88/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list